Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:

Hus till salu, Gävle, Vendelsgatan 4

Vendelsgatan 4, Gävle
 • Hus till salu
 • 90 m2
 • 3 925 000 kr.
Hus till salu, Gävle, Vendelsgatan 4
Vendelsgatan 4, Gävle
 • Hus till salu
 • 90 m2
 • 3 925 000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus till salu, Gävle, Vendelsgatan 4

Fakta

Visa på karta
 • 4475170
 • Hus
 • 90 m2
 • 4
 • 3 925 000 SEK
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Centralt 40-talshus med fjärrvärme lugnt på söder med garage & friköpt tomt. Fjärrvärme!

Centralt beläget 40-talshus utbyggt med modern öppen planlösning och garage samt trädgård på friköpt tomt lugn beläget på söder. Fjärrvärme! Inglasat uterum och upphöjd altan. Garage med stort förråd, plus uppfart för två bilar.

Rymlig, möblerbar och välkomnande hall i etage med parkettgolv på etagéplanet. Öppet kök med nya luckor och ny köksö. Köket är utrustat med nyare maskiner. Köket är öppet mot vardagsrummet som behagligt delas av med en del i etage med parkettgolv och utgång till en rymlig altan upphöjd och ett stort inglasat uterum. Mellan kök och vardagsrum är det modern öppen planlösning och mörkbetsat granplankgolv och en öppen spis med kamin vilken höjer mysfaktorn och håller nere driftskostnaderna. Till vänster vid köket ligger ett insynsskyddat sovrum med furuplankgolv. Längre in till vänster ligger ett rymligt duschrum med kakel och klinker. Till vänster efter badrummet ligger ett rymligt sovrum med stavparkettgolv med fiskbensmönster. Till vänster från etagédelen i vardagsrummet finns en dörr till en möblerbar hall med trappa ner till källaren. Halvvägs ner finns ytterligare en utgång till trädgården. Vidare nerför trappan ligger en källare (ca 70 kvm) med renoverade och fräscha förvaringsutrymmen. Här finns möjligheter att inreda för den som önskar det. I källaren finns det tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Den egna ingången möjliggör eventuell uthyrning.

I den lättskötta trädgården på baksidan finns en friggebod, med kontor/gästrum. Vid entrén genom de vackra järngrindarna finns ett garage med fjärrport och stort isolerat förråd i anslutning. På uppfarten finns plats för två bilar.

Varmt välkommen - Ditt egna, bekvämt och centralt

Se mer på filmen - klicka på videosymbolen

Information och data

Denna villa till salu ligger på Vendelsgatan i Gävle. Gävle har postnummer 80261 och ligger i kommunen , som ligger i Gävleborg. Bostaden är totalt 90 m2 fördelat på 4 rum. Försäljningspriset är 3 925 000 kr..


Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden