Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:

Hus till salu, Gävle, Rynningsgatan 7

Rynningsgatan 7, Gävle
 • Hus till salu
 • 177 m2
 • 5 175 000 kr.
Hus till salu, Gävle, Rynningsgatan 7
Rynningsgatan 7, Gävle
 • Hus till salu
 • 177 m2
 • 5 175 000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus till salu, Gävle, Rynningsgatan 7

Fakta

Visa på karta
 • 4562133
 • Hus
 • 177 m2
 • 6
 • 5 175 000 SEK
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Centralt 40-talshus i synnerligen gott skick med generösa sällskapsytor & fantastiska utemöjligheter

Denna unika pärla på marknaden är ett exemplariskt 40-talshus som har genomgått omfattande utbyggnad och renoveringar för att bevaras i ett synnerligen gott skick. Beläget centralt, med promenadavstånd till Centralstationen, erbjuder denna fastighet inte bara ett hem utan en livsstil.

Vid ankomsten möts du av en oas i form av en välskött och lummig trädgård samt en enorm altan som välkomnar dig till denna ogenerade bostad.
Utespaet är en av de många höjdpunkterna i denna bostad. Koppla av och njut av en stunds avkoppling under bar himmel medan du låter dig omges av lugnet i trädgården. Perfekt för både vardagslyx och festliga tillfällen. För den bil- eller hobbysugne finns ett stort garage och snickarbod på tomten. På tomten finner du också ett gästhus och en redskapsbod. Perfekt för att ta emot övernattande gäster eller för att använda som extra utrymme för förvaring.

Stig in genom dörren och upptäck de enorma sällskapsytorna som präglar hela hemmet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, tillsammans med integrationen av altanen, vilket gör det till en perfekt plats för umgänge med familj och vänner. Redan när du klivit in och står i hallen med skjutdörrsgarderober, märker du att allt är noga renoverat och värt att syna i sömmarna. Fina trägolv genomgående i hela huset. I anslutning till den påföljande hallen ligger ett totalrenoverat badrum med fint mosaikkakel och ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Rakt fram i hallen ligger ett fint kök med rostfria maskiner bl a ny diskmaskin, ugn och induktionshäll från 2022. Öppet från köket ligger ett stort matrum med räcke mot den enorma etagédelen med kamin och infällda spotlights samt skjutdörrar mot den stora altanen med utespa. Från såväl etagédelen som från hallen genom en skjutdörr kommer du till ett stort bibliotek/allrum. En trappa upp ligger en hall med dörr ut till en ny, mycket stor balkong. I anslutning till hallen ligger ett rymligt och kaklat duschrum med fönster. På övervåningen är det tre rymliga sovrum varav ett med garderobsvägg med skjutdörrar. En trappa ner är det en mycket fräsch källare med utgång till trädgården, stor tvättstuga och torkrum, matkällare och extra rum för förvaring och eventuell inredning. Ny 2022 bergvärmepump och kamin håller nere energikostnaderna. Ny backventil installerad. Centraldammsugare. Larm finns.

Varmt välkommen - Modern och central bekvämlighet, bara att flytta in

Se mer på filmen - klicka på videosymbolen

Information och data

Denna villa till salu ligger på Rynningsgatan i Gävle. Gävle har postnummer 80256 och ligger i kommunen , som ligger i Gävleborg. Bostaden är totalt 177 m2 fördelat på 6 rum. Försäljningspriset är 5 175 000 kr..


Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden